Curs TimeMaster

Cum Sa Ai Mai Mult Timp Pentru Tine Si Cei Dragi Tie!

PROMISIUNEA CURSULUI:

Putere, Libertate si Pace Sufleteasca in fata totalitatii lucrurilor pe care le ai de facut si a fiecarui lucru in parte pana la completare.

Ce Se Intampla In Acest Curs

Identificarea paradigmei actuale din care operam cand este vorba de timp;
Identificarea impactului amanarii lucrurilor de rezolvat;
Definirea Productivitatii dintr-o noua perspectiva;
Descoperirea diferentelor dintre principiile care stau la baza Time Management-ului si principiile cursului TimeMaster;
Identificarea noului limbaj folosit in contextul noii paradigme a timpului;
Definirea termenilor: complet, incomplet, ocazie, preocupare conform noului context creat;
Primirea instrumentelor pentru implinirea intentiei participarii la acest curs;
Infrastructura pentru aplicarea sistemului.

Cele Mai Importante 6 Beneficii

✔  Ai mai mult timp de calitate pentru familia ta;
✔  O crestere semnificativa in productivitate;
✔  Ai un sistem care iti reda controlul asupra propriei vieti;
✔  Te eliberezi de starile de coplesire, anxietate si lipsa de putere;
✔  Realizezi care sunt obstacolele din calea implinirii tale;
✔  Primesti o metoda eficienta de abordare si rezolvare a sarcinilor

curs fotocitire

DETALII CURS

Durata: 1 zi
de la ora 9.00 la ora 17.00

Alege unul din evenimentele de mai jos

Experiente Cu Care Majoritatea Ne Confruntam

„Nu am timp”, „Nu stiu cand voi avea timp” sau „Nu cred ca am timp sa fac asta” sunt expresii pe care le spui des vin la pachet cu experienta ca ai pierdut controlul asupra propriei vieti.

Ti-e frica de acele momente cand nu faci fata solicitarilor venite din partea familiei, prietenilor sau colegilor de munca, timpul liber seamana tot mai mult cu un mit din antichitate, iar momentele pretioase alaturi de cei dragi sunt practic inexistente.
Desi cu totii avem 24 de ore intr-o zi, iti doresti sa fie 34 sau 124, insa este imposibil. Si cum nu poti sa ai mai mult de 24 de ore intr-o zi, simti ca esti condamnat sa te invarti intr-un cerc vicios din care nu vezi nicio iesire

Cursul TimeMaster incepe prin a-ti identifica perceptia deja existenta referitoare la timp. Distingerea acesteia se face prin identificarea impactului pe care o are ea asupra vietii atat la nivel personal cat si profesional. Urmatorul pas este realizarea faptului ca putem crea orice paradigma dorim, ne inspira, ne da putere.

In acest curs nu primesti o lista de “to do”, ci alegi un alt fel de a te raporta la timp, in consecinta un alt mod de a privi propria viata.

Pentru Cine NU Este Acest Curs

Acest curs nu este pentru cei care vor o pastila cu efect personal pe viata, pentru a elimina orice efort din partea lor. De asemenea cursul nu reprezinta un cip care se insereaza in creier pentru eliminarea oricarei implicari sau efort personal.

Din fericire suntem extraordinari, fiinte cu un potential inimaginabil, si, daca, un mare DACA, suntem prezenti si angajati la ceea ce spunem ca vrem, totul este posibil!

Pamantul nu se va roti mai multe ore in jurul axei sale dupa curs, insa experienta pe care o poti avea este aceea ca poti sa iti faci timp pentru orice alegi sa iti faci timp, de putere, libertate si pace sufleteasca, ca ai un cuvant de spus in felul in care iti petreci timpul (viata).

Pentru Cine Este Acest Curs

TimeMaster este pentru oricine, indiferent de haina pe care o poarta: CEO, director, manager, secretara, casnica, elev in clasa a XI-a, judecator, etc. Sub haina fiecaruia se afla cel care o poarta, iar cel care o poarta este interesat sa afle mereu aceleasi lucruri: cum sa se bucure de viata, cum sa se elibereze de stres.

Mare este surprinderea participantilor cand afla ca motivele pe care ei le considera responsabile pentru ceea ce le lipseste din vietile lor (liniste, sanatate, pace, bucurie etc.) nu sunt cele reale. Ceea ce cred ei ca ii fura de putere si viata nu sunt volumul mare de munca, intreruperile, intalnirile, oamenii incapabili, lipsa de timp sau orice s-ar mai afla pe listele lor.

Iata Ce Spun Participantii Dupa Cursul de TimeMaster

Cursul de TimeMaster a facut minuni pentru mine, dupa el m-am simtit eliberata. M-a ajutat sa-mi prioritizez activitatile intr-un fel care ma face sa nu le mai port pe toate cu mine in spate. Am constientizat asta cand cineva care nu ma mai vazuse de mult timp mi-a zis ca m-am schimbat, pana si pozitia corpului s-a schimbat. Minunat! Multumesc, Connie! Eudochia Zavedia Pascal
Eudochia Zavedia Pascal
Ma bucur ca te-am cunoscut si iti sunt recunoscatoare pentru felul in care s-au luminat unele lucruri pt mine in urma cursului de TimeMaster. A fost placut sa constat, dupa curs, ca daca dimineata cand am venit simteam o presiune si aveam sentimentul ca eram “urmarita”; de tot ceea ce aveam de facut, la final m-am simtit libera, usoara si impacata cu tot ce aveam de facut. Am ajuns intr-un loc sigur in care nimeni nu ma urmareste si nu exista impovararea ca trebuie sa ma lupt cu „to do“-urile. Iti multumesc mult ca m-ai ajutat sa ajung unde sunt acum! Cu recunostinta,
Cristina Obreja
Cursul a reprezentat pentru mine o noua revelatie in materie Ontologica, iar metoda transmisa este foarte puternica. Deja pot spune ca “nu mai am nimic pe cap”, ca nu mai simt acea apasare (acea stare de aglomerare si de urgenta). Am inteles rapid metoda si am interiorizat-o natural, astfel incat la ora actuala nu intrevad o alta modalitate mai simpla de organizare a lucrurilor. La ora actuala sunt mult mai relaxat, desi suntem in perioada de final de an (cea mai aglomerata) la serviciu, sunt prins si cu seminariile Landmark, cu activitatea politica, bineinteles suntem cu casa in santier (deoarece punem acoperis si mai construim o camera), cu toate astea, pe langa starea de relaxare, petrecem momente placute cu copiii, care de la o perioada nu mai reprezinta pentru noi o “greutate in viata”. Va multumesc pentru tot!
Marius Obreja/Director de Vanzari
Connie, impresia mea imediat după curs este că am făcut pentru mine ce aveam nevoie acum să fac. Dacă ar fi să folosesc o metaforă, cursul de TimeMaster este ca și cum ai da unui armăsar o tavă cu jăratic; asta ai făcut tu pentru mine. De ce mă simțeam copleșită că am multe de făcut, când de fapt ... nu am nimic de făcut acum?!? "Nimic și semantică"! Ascultam o emisiune cu tine cand am primit a patra scrisoare de după curs. Eu sunt în proces de a-mi schimba locuința și ... eram îngrijorată. Și vine Connie sa imi spuna că orice îngrijorare/grijă este ca și cum te-ai închina la dracu. Acum sunt tare amuzată! De câte ori mă apucă "am multe de făcut", "sunt tare presată de timp" mă întreb care este relația mea cu ce am de făcut, din ce energie fac ceea ce fac. Acum am tot atâtea de făcut ca și înainte, dar energia și starea din care lucrez, sunt schimbate. Mulțumesc, Connie!
Silvia Dinu/Inginer

Despre Connie Larkin

Voi incepe cu un citat din carte: “Nu aveam ganduri despre viitor, nu aveam ganduri despre trecut, nu aveam griji, incriminari sau calcule de vreun fel. Nu era nimic altceva in afara de ACUM. Ce fericire! In biografia sa, Werner scrie despre aceasta stare astfel: ‘Pentru a fi satisfacut, pentru a te extinde, mai intai trebuie sa fii unde esti, si sa faci ceea ce faci – indiferent unde esti si indiferent ce faci.’ Traiam acea experienta. Trecutul imi disparuse complet – complet in sensul in care puteam sa spun povestea, dar foarte schitat, si nu aveam niciun interes in a-mi petrece chiar si un moment din viata uitandu-ma la ea. Nu stiu cum este sa iti amintesti vieti trecute, dar asta a fost gandul cu care am asociat ce mi se intampla. Era ca o viata trecuta in care nu eram interesata de nici un fel.”
M-am nascut in Bucuresti, Romania. M-am trezit la viata in luna iulie 1983, la Tel Aviv, cand am participat la prezentarea unui curs care se chema Est Training.

Contact

Bucuresti, Romania
connie@connielarkin.com

Ne vedem pe Facebook