Relatii

Cum Le Faci Sa Functioneze

PROMISIUNEA CURSULUI:

Dragoste, Armonie si Respect in orice relatie relevanta pentru tine.

Ce Este O Relatie?

Cand intelegi si esti constient de felul de a fi al altei fiinte umane se cheama ca esti intr-o relatie cu ea; relatiile pe care ni le dorim nu sunt o consecinta a “necesitatii”. Printre constrangerile cele mai des intalnite in relatii nearmonioase sunt: teama de a fi inteles gresit, teama de a nu fi refuzat, teama de a comunica exact ce doresti pentru a nu fi judecat, teama de a pierde admiratia celorlalti.
Cele mai vizate relatii de acest curs sunt:
✔ relatii cu sefi, relatii cu subalterni, relatii cu echipe,
✔ relatii cu parteneri de viata, parinti, copii,
✔ relatii cu persoane dificile,
✔ relatia cu tine insuti

In acest workshop participantii vor avea experienta unei calatorii extraordinare in cunoastere, lucru care le permite sa rezolve doua lucruri majore:
1) Descoperirea barierei celei mai mari in a avea relatii functionale;
2) Rezolvarea unei relatii nefunctionale printr-o tehnica care, aplicata apoi in orice alta relatie, poate produce rezultatele dorite.

Beneficiile Cursului

✔ Descoperi abilitatea de a rezolva orice conflict care apare in orice tip de relatie;
✔ Inveti sa fii prezent la ce se intampla cu adevarat in relatiile tale si cum sa creezi raport instant cu orice persoana intalnesti;
✔ Afli ce anume sta la baza carismei, cum poti fi o persoana carismatica;
✔ Descoperi cauza adevarata a relatiilor nefunctionale pe care le ai si cum poti sa o inlaturi;
✔ Identificarea si eliberarea de convingeri limitative in ceea ce privesc relatiile cu ceilalti; revizuirea si transformarea relatiei cu tine insuti;
✔ Libertate, satisfactie in toate relatiile care conteaza pentru tine.

DETALII CURS

Durata: 6 ore
De la ora 13.00 la ora 19.00

Alege unul din evenimentele de mai jos

APOI....

Te uiti intai daca vrei CU ADEVARAT sa-ti transformi Relatiile;

Daca raspunsul este DA, atunci iei actiune corelata cu ceea ce spui ca vrei, cum ar fi: te inscrii la curs.

Odata cu inscrierea incepi un proces de transformare, primesti TEMA si cursul incepe deja sa functioneze pentru tine. In consecinta, participarea ta te muta din tribuna in teren, devenind astfel jucator mai degraba decat spectator in propria viata!

Iată Ce Spun Participantii Dupa Cursul de Relatii:

Mihaela Avadani, Iasi

Am venit la curs cu gandul ca am atatea relatii de rezolvat: cu parintii, cu sotul, fiul, cei din jur. Si stii la ce concluzie am ajuns? Trebuie sa fac sa functioneze relatia cu mine, si apoi cu siguranta vor functiona si celelalte. Imi place calea asta Ontologica, ma fascineaza. Vreau sa-i multumesc in primul rand Universului ca a creat circumstantele favorabile ca sa te cunosc, si vreau sa-ti multumesc si tie pentru ca ai reusit ca la cei 28 de ani ai mei, sa-mi arati ca fericirea e in mine, ca pot fi oricine vreau sa fiu si cum vreau sa fiu! N-am mai cunoscut pana acum un om mai minunat, mai autentic, LIBER si FERICIT ca tine. Emani bucurie si libertate prin fiecare por al pielii. Te ador! Ai fost o revelatie in viata mea si ma bucur enorm ca te-am cunoscut! Multumesc pentru toata valoarea pe care mi-ai oferit-o! Daca vreau sa fiu fericita, trebuie doar sa fiu. AICI si ACUM!

Cezara Alexandra, Kinetoterapeut, Brasov.

Dupa cursul despre Relatii de la Cluj mi-am luat viata inapoi... Am incetat sa mai fiu o victima a propriilor decizii, adica sa fac lucruri care ii mulţumesc pe alţii si nu pe mine, am inceput sa aleg sa fac schimbari in direcţiile in care aveam nemultumiri, sa acţionez acolo unde ii lasam pe alţii sa o faca in locul meu... M-am ales pe mine, am ales sa imi asum ceea ce-mi doresc de la viaţa si sa imi iau singura... am inţeles intr-un final, ca totul depinde doar de mine. Sunt prezenta in viaţa mea, nu mai judec, inţeleg cā fiecare e in felul lui si are tot dreptul; Nu-mi mai dau voie sa hoinaresc ore intregi prin ganduri care imi provoaca stari negative si ma fac sa imi pierd timpul si energia degeaba...(nu-mi iese constant, dar reancorarea incepe sa devina o obişnuinţa..) Ma simt altfel, as putea spune alt om, dar ar fi neadevarat. Sunt aceeasi, dar cu un upgrade extraordinar... e absolut minunat!! Intalnirea cu Connie nu a fost intamplatoare... si mulţumesc in fiecare zi pentru ca am avut ocazia sa primesc asemenea informaţii preţioase!

Georgiana Oprescu, Life Coach, București

Mulțumesc! Tot ce întâmplă cu mine, în fiecare clipă, de când am încheiat cursul “Relații- cum le faci să funcționeze” este FANTASTIC, EXTRAORDINAR, FABULOS!!!! Astăzi este prima zi din viața mea! Mi s-a deschis că VIAȚA ESTE NEVOIE SĂ FIE “PRACTICATĂ” ȘI NU TRANSPUSĂ ÎN TEORIE! Mă opresc aici în a mai folosi cuvinte pentru că trăirea nu poate fi cuprinsă în cuvinte! Vă onorez și vreau să dau mai departe toată această valoare!!

Despre Connie Larkin

Voi incepe cu un citat din carte: “Nu aveam ganduri despre viitor, nu aveam ganduri despre trecut, nu aveam griji, incriminari sau calcule de vreun fel. Nu era nimic altceva in afara de ACUM. Ce fericire! In biografia sa, Werner scrie despre aceasta stare astfel: ‘Pentru a fi satisfacut, pentru a te extinde, mai intai trebuie sa fii unde esti, si sa faci ceea ce faci – indiferent unde esti si indiferent ce faci.’ Traiam acea experienta. Trecutul imi disparuse complet – complet in sensul in care puteam sa spun povestea, dar foarte schitat, si nu aveam niciun interes in a-mi petrece chiar si un moment din viata uitandu-ma la ea. Nu stiu cum este sa iti amintesti vieti trecute, dar asta a fost gandul cu care am asociat ce mi se intampla. Era ca o viata trecuta in care nu eram interesata de nici un fel.”
M-am nascut in Bucuresti, Romania. M-am trezit la viata in luna iulie 1983, la Tel Aviv, cand am participat la prezentarea unui curs care se chema Est Training.

Contact

Bucuresti, Romania
connie@connielarkin.com

Ne vedem pe Facebook