Curs PhotoReading®

Cum Sa Citesti O Carte in 7 Minute

PROMISIUNEA CURSULUI:

Accesarea geniului din tine. Dupa acest curs, poti invata intr-o zi sau o saptamana, cati altii intr-o luna!

Ce Este PhotoReading?

In primul rand, Cursul de PhotoReading depaseste in rezultate orice curs de Citire Rapida, inveti de cel putin 10 ori mai repede in orice domeniu te intereseaza, inclusiv o limba straina.
Acest curs te va ajuta sa treci de la “Am prea mult de citit si prea putin timp” la “Cititul este o placere pentru mine, vreau sa aflu cat mai multe informatii relevante pentru mine.”

PhotoReading este un protocol, o succesiune de pasi care recunoaste si foloseste doua functii ale creierului uman. Una este baza de date a mintii non-constiente, iar cealalta este procesorul pre-constient. In curs participantii nu primesc o minte non-constienta si un procesor pre-constient – le au deja.

Constant se fac noi descoperiri despre incredibila capacitate de invatare a creierului uman. Acesta este un procesor de informatie extraordinar, capabil sa acumuleze enorm de multa informatie la o viteza foarte mare.

Cele Mai Importante 5 Beneficii:

✔ FotoCitesti cu minim 25.000 cuvinte/minut

✔ Inveti cu usurinta si bucurie de cel putin 10 ori mai repede

✔ Inveti o limba straina la nivel conversational in doar 3 luni si jumatate

✔ Extragi esentialul dintr-un material scris in timp record

✔ Accesezi creativitatea, inventivitatea si geniul din tine

curs fotocitire

DETALII CURS

Durata: 2 zile
9.00 -19.00 sambata si 9.00 -17.00 duminica

Alege unul din evenimentele de mai jos

Ce Anume Da Valoare Adaugata Acestui Curs?

Rezultatele fascinante pe care majoritatea participantilor le au in cursurile de PhotoReading pe care le conduc se datoreaza si antrenamentului si experientei mele de peste 30 de ani, la nivel international, ca lider de cursuri Ontologice.

Educatia Ontologica este un tip de educatie prin care se disting si depasesc barierele pe care le avem, in cazul acesta fiind vorba despre ce anume ne opreste in a accesa o noua abordare a informatiei scrise.

Pe principiul ca “nu poti face o prajitura punand frisca peste noroi”, orice incerci sa inveti peste o gandire limitativa de care nici macar nu ai habar. Sau ai habar, dar nu stii cum sa te eliberezi de ea. Invatatul astfel se face cu greutate, iar rezultatele sunt de scurta durata si inferioare a ceea ce este posibil.

Tehnica extraordinara de a fotografia mental orice document scris creata de Paul Scheele, cuplata cu expertiza mea de coach si lider de cursuri Ontologice, fac din acest curs o experienta unica.

Iata Ce Spun Participantii Dupa Cursul de PhotoReading

Diana Mogosanu

PhotoReading dupa …4 luni 🙂
Vezi, odata ce aflii ca tu si doar tu esti responsabil de rezultatele pe care le ai in propria viata, incepi sa le generezi… daca vrei 🙂
Nu este implinire mai mare decat sa fii martor al acestei treziri!
Voiam sa-ti impartasesc ce am mai facut de la cursul de PhotoReading (din august 2019). FotoCitesc zilnic cartea lui Paul Scheele si un dictionar de olandeza. Orice carte prind pe mana o FotoCitesc. La munca, la un moment dat, m-am folosit de tehnica pentru a scoate mai repede informatia dintr-un proiect.
Ce am remarcat a fost ca in ultima perioada incep sa simt – in timpul FotoCitirii – emotii care predomina in carte (sau despre care autorul vorbeste). Ieri am FotoCitit o carte noua si am perceput sunete foarte specifice la un anumit loc din carte…ca sa aflu, in timpul activarii, ca autorul vorbea de niste mantre chinezesti.
Lucruri super magice se intampla!
Am de gand sa continui, ca si tine, sa FotoCitesc niste carti de suflet pentru activare spontana.
De asemenea, vroiam sa-ti spun ca de fiecare data cand ma uit la postarile tale (cam tot ce este pe youtube) am momente de revelatie si trezire.
Magic!
Ieri m-am inscris si la Landmark Forum (in Amsterdam)!!!
iti sunt recunoscatoare pentru schimbarile pe care le-ai generat indirect si direct in viata mea.
You inspired me to spread awareness 🙂

Laura Hanganu, Hipnoterapeut.

Dupa cursul de PhotoReading “vad” exponential mai mult si mai clar in fiecare moment.
Cel mai mare dar pe care l-am primit de la PhotoReading (pe langa posibilitatea de a avea acces rapid la atat de multe carti!) este o stare de prezenta, calm si asteptare a ceea ce are sa-mi spuna o carte, un autor.
Este fascinant sa observ cum ritmul respiratiei mi se schimba atunci cand in carte apare ceva ce am nevoie sa stiu, ma intereseaza, sau este benefic pentru mine; cuvintele ies pur si simplu dansand din carte…
Te imbratisez si iti multumesc pentru cunoasterea pe care am primit-o prin tine!

Raluca Potoroaca

Cursul de PhotoReading m-a trezit!
Mi-a dat acces la toate resursele Universului!!!
Dupa doua zile fascinante, petrecute la acest curs, nu m-am mai simtit neputincioasa ci superputernica!!
Mi-am dat seama ca este suficient sa fiu treaza, constienta si autentica ca sa ma pot bucura de viata cum nici nu mi-am imaginat posibil… pentru ca am dormit pana acum 🙂

Ana Pasca

Acest curs a fost ceva deosebit prin deschiderea oferita si prin metodele aplicate. Daca la inceput eram circumspecta, pe parcursul celor doua zile am inteles ca prin utilizarea metodei recomandata de Connie si prin pasii urmati, pot sa imi depasesc limitele, descoperind capacitati intelectuale nebanuite.
Au fost doua zile fascinante alaturi de oameni deosebiti.
Pentru mine nu a fost doar un curs de fotocitire, ci si unul de autocunoastere.

Ardelean Cristina

Am mers la curs sceptica in privinta FotoCititului, dar sigura ca o sa raman cu alte beneficii; este o certitudine pe care o ai odata ce ai cunoscut-o pe Connie.
Vorbeste parca din alta dimensiune, cu exemple directe si autenticitate maxima. Te trec fiori de gheata sau siroaie de transpiratie. E genul de intalnire de la care nu ai cum sa pleci indiferent.
Desi am intrat cu scepticism in privinta FotoCititului, dupa doua zile, am plecat cu abilitatea de a citi muuult mai rapid decat am putut vreodata.
Ma bucur de asta zilnic, indiferent ca citesc mailuri, articole sau rapoarte.
Am plecat cu tehnici care imi permit sa citesc mai multe carti, mai structurat, mai constient.
Frumusetea cea mai mare sta in faptul ca exersarea tehnicilor se transpune in viata de zi cu zi.
Fac harti mentale inainte de intalniri fara sa mai simt teama ca voi uita din aspectele care trebuiesc discutate. imi fixez scopuri mai precise inainte de trece la actiune, sunt mai selectiva in actiunile zilnice. Totul, fara sa imi propun; vine natural, pe masura ce FotoCitesc si structurez carti pentru activare.
Imi este teama de viteza cu care aceasta lume s-ar dezvolta daca toti oamenii ar fi constienti de abilitatea FotoCitirii.
By the way…abilitate pe care o avem cu totii!

Despre Connie Larkin

Voi incepe cu un citat din carte: “Nu aveam ganduri despre viitor, nu aveam ganduri despre trecut, nu aveam griji, incriminari sau calcule de vreun fel. Nu era nimic altceva in afara de ACUM. Ce fericire! In biografia sa, Werner scrie despre aceasta stare astfel: ‘Pentru a fi satisfacut, pentru a te extinde, mai intai trebuie sa fii unde esti, si sa faci ceea ce faci – indiferent unde esti si indiferent ce faci.’ Traiam acea experienta. Trecutul imi disparuse complet – complet in sensul in care puteam sa spun povestea, dar foarte schitat, si nu aveam niciun interes in a-mi petrece chiar si un moment din viata uitandu-ma la ea. Nu stiu cum este sa iti amintesti vieti trecute, dar asta a fost gandul cu care am asociat ce mi se intampla. Era ca o viata trecuta in care nu eram interesata de nici un fel.”
M-am nascut in Bucuresti, Romania. M-am trezit la viata in luna iulie 1983, la Tel Aviv, cand am participat la prezentarea unui curs care se chema Est Training.

PhotoReading

Sistemul Mental Integral, are 5 Pasi

Inainte de FotoCitire este important sa fii relaxat, sa renunti la preocupari si griji. Exista tehnici specifice care ajuta la relaxare si intrarea intr-o stare mentala favorabila FotoCitirii. Apoi, in functie de numarul de pagini, o carte poate fi parcursa in cateva minute;

Inainte de FotoCitire este important sa fii relaxat, sa renunti la preocupari si griji. Exista tehnici specifice care ajuta la relaxare si intrarea intr-o stare mentala favorabila FotoCitirii. Apoi, in functie de numarul de pagini, o carte poate fi parcursa in cateva minute;

Fotografierea mentala a intregii carti;

In aceasta etapa se creeaza o stare de curiozitate prin generarea de intrebari, avand mereu scopul in minte. La aceste intrebari se gasesc raspunsuri la ultimul pas, activarea;

Se face in etape de cate 20 de minute, pana cand consideri ca scopul initial a fost atins. In aceasta etapa se folosesc tehnici specifice pentru abordarea materialului si se urmareste gasirea raspunsurilor la intrebari.

Contact

Bucuresti, Romania
connie@connielarkin.com

Ne vedem pe Facebook