Coaching Ontologic

Acel tip de coaching care, pe lângă faptul că produce rezultate instant și de lungă durată, ajută la conștientizarea de automatisme ascunse, automatisme care sabotează orice tentativă de succes semnificativ.

După fiecare ședință persoana își lărgește conștiența și ajunge să adopte un stil de a trăi autentic, plin de beneficii atât pentru ea cât și pentru cei jurul său.

Life Coaching

Coaching-ul este o conversație foarte specială

Acest tip de conversație lasă cealaltă persoană într-uspațiu”; acest fenomen de “mutare” a unei persoane în “alt spatiu” se întâmplă printr-un “alt n “shift”/schimbare de percepție. Limitările pe care le avem în viața noastră se datorează percepțiilor și ființele umane POT să își schimbe percepția.

Ca să lămuresc ceea ce vreau să spun cu schimbarea de perspectivă (shift in perspective), dacă tu crezi că “vaca dă lapte”, aceasta este o perspectivă și te impactează în felul acțiunilor pe care le iei sau nu, și emoțiilor pe care le ai sau nu. Dacă ești dispus/ă să renunți la noțiunea/perspectiva că “vaca dă lapte”, și consideri lucrurile din perspectiva din care vaca “dă” doar balegă, fiind tu cel care îți iei laptele, acțiunile și emoțiile tale se vor alinia la această perspectivă.

De asemenea, nu poți să faci coaching din cărți sau urmărind mecanic liste de întrebări și clasificări de tot felul. Dar, în timp, în absența antrenamentului ontologic chiar și aceste mijloace pot să dea rezultate dacă – din nou un mare “dacă” – coach-ul este angajat la a trăi o viață autentică. Rezultatele sunt ale clientului și ele sunt direct corelate cu angajamentul și integritatea cu care acesta se raportează la coaching, adică la ceea ce spune că dorește.

Andrei Petre – Registrations & IT Manager/ABRC

“Mă antrenez cu Connie din Noiembrie 2017 și absolut fiecare antrenament este pentru mine o veritabilă și surprinzătoare descoperire de sine. În fiecare sesiune descopăr cât de puternică îmi este mintea, ce posibilități incredibile poate ea genera, descopăr cum să îmi pun gândurile la treabă ca să am controlul propriei vieți și să îmi ating obiectivele. Sunt lucruri pe care, ca om “rațional” ce sunt, în urmă cu 1 an nu le credeam posibile.”

Executive Coaching

‘Executive Coaching’ este să faci coaching cu …. ‘Executives’.

Adrian Tudor -HR Manager McCANN București

“Pană în acest moment 62 de persoane din diferite departamente au participat la programul de coaching. Beneficiile au continuat să fie prezente chiar și după mult timp de la sfârșitul sesiunilor de coaching (uneori mai mult de doi ani). Rezultatele au meritat investiția companiei în personal. Prin urmare, consider că acest program este foarte valoros pentru companie și vom continua colaborarea “

În cele din urmă indiferent dacă faci coaching cu președintele unei țări (nu ar strica!), guvernanți la orice nivel, doctori, ingineri, antreprenori, milionari sau miliardari, sportivi, cosmonauți, femei casnice, studenți, pensionari, persoane divorțate, persoane cu handicap, șomeri, etc. etc. etc., fundamentul coaching-ului este același: ontologic.

Conversația cu fiecare dintre ei este diferită, aceasta fiind corelată cu contextul, însă instrumentele sunt aceleași – ontologice – și, în cele din urmă totul se reduce la autenticitate sau lipsa acesteia.

Beneficiile Coaching-ului Executive încep de la unificarea echipelor, mărirea randamentului angajaților și o mai bună comunicare între aceștia și ajung până la creșterea volumului de vânzări, mărirea cifrei de afaceri și dezvoltarea durabilă a firmei prin crearea unui mediu prielnic de colaborare.

Despre Connie Larkin - Coach

Implicarea cu educația ontologică a început in luna iulie 1983, când am participat la Est Training, la Tel Aviv. Atunci am început să mă antrenez si să practic coaching-ul ontologic. În anul 2000 am reușit să aduc în România cursurile Landmark Education, punând țara noastră pe harta acestei corporații educaționale.

Pentru exemplificarea valorii pe care am adus-o/pe care pot să o aduc prin activitatea de coach, și pentru a păstra anonimatul clienților mei, prefer să pun pe site poate cea mai de preț validare a expertizei mele: în anul 2009 numele meu era alături de numele Romaniei pe broșura Landmark (în 2009 am încheiat o lunga si extraordinar de valoroasă perioadă de colaborare cu această corporație).

Ce Spun Clienții

Cum s-a schimbat viața lor după Coaching

Diana Mogosanu

PhotoReading dupa …4 luni 🙂
Vezi, odata ce aflii ca tu si doar tu esti responsabil de rezultatele pe care le ai in propria viata, incepi sa le generezi… daca vrei 🙂
Nu este implinire mai mare decat sa fii martor al acestei treziri!
Voiam sa-ti impartasesc ce am mai facut de la cursul de PhotoReading (din august 2019). FotoCitesc zilnic cartea lui Paul Scheele si un dictionar de olandeza. Orice carte prind pe mana o FotoCitesc. La munca, la un moment dat, m-am folosit de tehnica pentru a scoate mai repede informatia dintr-un proiect.
Ce am remarcat a fost ca in ultima perioada incep sa simt – in timpul FotoCitirii – emotii care predomina in carte (sau despre care autorul vorbeste). Ieri am FotoCitit o carte noua si am perceput sunete foarte specifice la un anumit loc din carte…ca sa aflu, in timpul activarii, ca autorul vorbea de niste mantre chinezesti.
Lucruri super magice se intampla!
Am de gand sa continui, ca si tine, sa FotoCitesc niste carti de suflet pentru activare spontana.
De asemenea, vroiam sa-ti spun ca de fiecare data cand ma uit la postarile tale (cam tot ce este pe youtube) am momente de revelatie si trezire.
Magic!
Ieri m-am inscris si la Landmark Forum (in Amsterdam)!!!
iti sunt recunoscatoare pentru schimbarile pe care le-ai generat indirect si direct in viata mea.
You inspired me to spread awareness 🙂

Laura Hanganu, Hipnoterapeut.

Dupa cursul de PhotoReading “vad” exponential mai mult si mai clar in fiecare moment.
Cel mai mare dar pe care l-am primit de la PhotoReading (pe langa posibilitatea de a avea acces rapid la atat de multe carti!) este o stare de prezenta, calm si asteptare a ceea ce are sa-mi spuna o carte, un autor.
Este fascinant sa observ cum ritmul respiratiei mi se schimba atunci cand in carte apare ceva ce am nevoie sa stiu, ma intereseaza, sau este benefic pentru mine; cuvintele ies pur si simplu dansand din carte…
Te imbratisez si iti multumesc pentru cunoasterea pe care am primit-o prin tine!

Raluca Potoroaca

Cursul de PhotoReading m-a trezit!
Mi-a dat acces la toate resursele Universului!!!
Dupa doua zile fascinante, petrecute la acest curs, nu m-am mai simtit neputincioasa ci superputernica!!
Mi-am dat seama ca este suficient sa fiu treaza, constienta si autentica ca sa ma pot bucura de viata cum nici nu mi-am imaginat posibil… pentru ca am dormit pana acum 🙂

Ana Pasca

Acest curs a fost ceva deosebit prin deschiderea oferita si prin metodele aplicate. Daca la inceput eram circumspecta, pe parcursul celor doua zile am inteles ca prin utilizarea metodei recomandata de Connie si prin pasii urmati, pot sa imi depasesc limitele, descoperind capacitati intelectuale nebanuite.
Au fost doua zile fascinante alaturi de oameni deosebiti.
Pentru mine nu a fost doar un curs de fotocitire, ci si unul de autocunoastere.

Ardelean Cristina

Am mers la curs sceptica in privinta FotoCititului, dar sigura ca o sa raman cu alte beneficii; este o certitudine pe care o ai odata ce ai cunoscut-o pe Connie.
Vorbeste parca din alta dimensiune, cu exemple directe si autenticitate maxima. Te trec fiori de gheata sau siroaie de transpiratie. E genul de intalnire de la care nu ai cum sa pleci indiferent.
Desi am intrat cu scepticism in privinta FotoCititului, dupa doua zile, am plecat cu abilitatea de a citi muuult mai rapid decat am putut vreodata.
Ma bucur de asta zilnic, indiferent ca citesc mailuri, articole sau rapoarte.
Am plecat cu tehnici care imi permit sa citesc mai multe carti, mai structurat, mai constient.
Frumusetea cea mai mare sta in faptul ca exersarea tehnicilor se transpune in viata de zi cu zi.
Fac harti mentale inainte de intalniri fara sa mai simt teama ca voi uita din aspectele care trebuiesc discutate. imi fixez scopuri mai precise inainte de trece la actiune, sunt mai selectiva in actiunile zilnice. Totul, fara sa imi propun; vine natural, pe masura ce FotoCitesc si structurez carti pentru activare.
Imi este teama de viteza cu care aceasta lume s-ar dezvolta daca toti oamenii ar fi constienti de abilitatea FotoCitirii.
By the way…abilitate pe care o avem cu totii!

Cu cine am lucrat