“You asshole, YOU caused it!”
Connie Larkin

În orice moment, orice gândire greșită poate fi corectată!

“Un parcurs inspirațional care te pune pe gânduri și care
te face să te trezești din hibernarea ta mai mult
sau mai puțin comodă și să trăiești cu adevărat.”
Daniela Palade Teodorescu
Redactor șef revista “Avantaje”

Cartea Este Pentru Tine Dacă

Vrei să vezi unde se află


obstacolele din viața ta și cum poți să le rezolvi;

Dorești să ai acces


a un nivel de educație superior (ontologic);

Vrei să treci


de la victimizare la acțiune;

Vrei să ai o contribuție


majoră asupra vieții tale și a celor din jur;

Vrei să te eliberezi


din a trăi o viață pur conceptuală.

Despre carte

Această carte este mai mult decât o poveste palpitantă despre fuga dintr-un regim autoritar sau o luptă de integrare într-o societate nouă și complet străina, ea face cunoscută existența unui punct de vedere din care oamenii de pe întreaga planetă se pot adresa problemelor actuale de mediu, și nu numai.

Titlul acestei cărti este o expresie împrumutată de la Werner Erhard, un om pentru care autoarea are mare dragoste și respect. În paginile ei veți descoperi cât de profund poate fi efectul educatiei ontologice care a stat la baza Est Training-ului, și acum la baza cursurilor Landmark.

Perspectiva din care este scrisă această carte este unică în sensul în care aparține cuiva care timp de mai bine de 30 de ani a trăit din și a practicat neâncetat acest tip de educație ontologică.

Ontologia (știința care se ocupă cu studiul ființei) are de-a face cu trezirea, iar trezirea nu este o chestiune de înțelegere intelectuală; mai degrabă este o experiență, diferența fiind similară cu aceea dintre a ști că focul este fierbinte și, de fapt, a-i simți căldura.

Bonusuri

La achiziționarea cărții “You asshole, YOU caused it” vei beneficia de următoarele bonusuri:
BONUS 1: Acces la Grupul Privat de Facebook Why Not Me;
BONUS 2: Ebook Fox Tales;

Despre autor

Voi incepe cu un citat din carte: “Nu aveam gânduri despre viitor, nu aveam gânduri despre trecut, nu aveam griji, incriminări sau calcule de vreun fel. Nu era nimic altceva în afară de ACUM. Ce fericire! În biografia sa Werner scrie despre această stare astfel: ‘Pentru a fi satisfăcut, pentru a te extinde, mai întâi trebuie să fii unde ești, și să faci ceea ce faci – indiferent unde ești și indiferent ce faci.’ Trăiam acea experiență. Trecutul îmi dispăruse complet – complet în sensul în care puteam să spun povestea, dar foarte schițat, și nu aveam nici un interes în a-mi petrece chiar și un moment din viață uitându-mă la ea. Nu știu cum este să îți amintești vieți trecute, dar ăsta a fost gândul cu care am asociat ce mi se întâmpla. Era ca o viață trecută în care nu eram interesată de nici un fel.”

M-am născut în București, România. M-am trezit la viață în luna iulie 1983, în Tel Aviv, când am participat la prezentarea unui curs care se chema Est Training.

ACUM

Îmi trăiesc viața cu pasiune, într-un constant dans cu prezentul; Cele mai dătătoare de putere relații, pentru mine, sunt acelea bazate pe respect, în care oamenii sunt deschiși și sunt angajați în mod autentic la evoluție; în acele relații înfloresc, mi se contribuie și eu contribui la rândul meu.

CINE SUNT

În limbajul de posibilitate pe care l-am adoptat din 1983 ca fiind singurul limbaj – pentru mine – care onorează cel mai mult ființa umană, eu sunt cine spun că sunt. Cine spun că sunt este orice posibilitate de a fi care mă inspiră.

CE LUCREZ

Mă exprim cel mai bine fiind Coach, Executive Coach, Trainer, Instuctor de PhotoReading, și orice altceva are de-a face cu educația ontologică, libertatea de a fi, accesarea propriului potențial și autenticitatea.

Ce vei Învăța din Fiecare Parte a Cărții

PARTEA 1

“Dumnezeu nu dă cu zarul” – Trecerea dincolo de condiționările sociale, puterea și curajul date de o viață asumată;

PARTEA 2

„Crucile lui erau și coroanele lui..“ – Descoperirea la un nivel profund că tot ce se întâmplă este exact ce trebuie să se întâmple. Ayahuasca, plantă sacră din Amazon, o altă cale spre iluminare;

PARTEA 3

„Why Not Me?“ – Cum să treci de la victimizare la responsabilizare, cu un impact benefic asupra vieții tale și a comunității în care trăiești;

Testimoniale

Diana Mogosanu

PhotoReading dupa …4 luni 🙂
Vezi, odata ce aflii ca tu si doar tu esti responsabil de rezultatele pe care le ai in propria viata, incepi sa le generezi… daca vrei 🙂
Nu este implinire mai mare decat sa fii martor al acestei treziri!
Voiam sa-ti impartasesc ce am mai facut de la cursul de PhotoReading (din august 2019). FotoCitesc zilnic cartea lui Paul Scheele si un dictionar de olandeza. Orice carte prind pe mana o FotoCitesc. La munca, la un moment dat, m-am folosit de tehnica pentru a scoate mai repede informatia dintr-un proiect.
Ce am remarcat a fost ca in ultima perioada incep sa simt – in timpul FotoCitirii – emotii care predomina in carte (sau despre care autorul vorbeste). Ieri am FotoCitit o carte noua si am perceput sunete foarte specifice la un anumit loc din carte…ca sa aflu, in timpul activarii, ca autorul vorbea de niste mantre chinezesti.
Lucruri super magice se intampla!
Am de gand sa continui, ca si tine, sa FotoCitesc niste carti de suflet pentru activare spontana.
De asemenea, vroiam sa-ti spun ca de fiecare data cand ma uit la postarile tale (cam tot ce este pe youtube) am momente de revelatie si trezire.
Magic!
Ieri m-am inscris si la Landmark Forum (in Amsterdam)!!!
iti sunt recunoscatoare pentru schimbarile pe care le-ai generat indirect si direct in viata mea.
You inspired me to spread awareness 🙂

Laura Hanganu, Hipnoterapeut.

Dupa cursul de PhotoReading “vad” exponential mai mult si mai clar in fiecare moment.
Cel mai mare dar pe care l-am primit de la PhotoReading (pe langa posibilitatea de a avea acces rapid la atat de multe carti!) este o stare de prezenta, calm si asteptare a ceea ce are sa-mi spuna o carte, un autor.
Este fascinant sa observ cum ritmul respiratiei mi se schimba atunci cand in carte apare ceva ce am nevoie sa stiu, ma intereseaza, sau este benefic pentru mine; cuvintele ies pur si simplu dansand din carte…
Te imbratisez si iti multumesc pentru cunoasterea pe care am primit-o prin tine!

Raluca Potoroaca

Cursul de PhotoReading m-a trezit!
Mi-a dat acces la toate resursele Universului!!!
Dupa doua zile fascinante, petrecute la acest curs, nu m-am mai simtit neputincioasa ci superputernica!!
Mi-am dat seama ca este suficient sa fiu treaza, constienta si autentica ca sa ma pot bucura de viata cum nici nu mi-am imaginat posibil… pentru ca am dormit pana acum 🙂

Ana Pasca

Acest curs a fost ceva deosebit prin deschiderea oferita si prin metodele aplicate. Daca la inceput eram circumspecta, pe parcursul celor doua zile am inteles ca prin utilizarea metodei recomandata de Connie si prin pasii urmati, pot sa imi depasesc limitele, descoperind capacitati intelectuale nebanuite.
Au fost doua zile fascinante alaturi de oameni deosebiti.
Pentru mine nu a fost doar un curs de fotocitire, ci si unul de autocunoastere.

Ardelean Cristina

Am mers la curs sceptica in privinta FotoCititului, dar sigura ca o sa raman cu alte beneficii; este o certitudine pe care o ai odata ce ai cunoscut-o pe Connie.
Vorbeste parca din alta dimensiune, cu exemple directe si autenticitate maxima. Te trec fiori de gheata sau siroaie de transpiratie. E genul de intalnire de la care nu ai cum sa pleci indiferent.
Desi am intrat cu scepticism in privinta FotoCititului, dupa doua zile, am plecat cu abilitatea de a citi muuult mai rapid decat am putut vreodata.
Ma bucur de asta zilnic, indiferent ca citesc mailuri, articole sau rapoarte.
Am plecat cu tehnici care imi permit sa citesc mai multe carti, mai structurat, mai constient.
Frumusetea cea mai mare sta in faptul ca exersarea tehnicilor se transpune in viata de zi cu zi.
Fac harti mentale inainte de intalniri fara sa mai simt teama ca voi uita din aspectele care trebuiesc discutate. imi fixez scopuri mai precise inainte de trece la actiune, sunt mai selectiva in actiunile zilnice. Totul, fara sa imi propun; vine natural, pe masura ce FotoCitesc si structurez carti pentru activare.
Imi este teama de viteza cu care aceasta lume s-ar dezvolta daca toti oamenii ar fi constienti de abilitatea FotoCitirii.
By the way…abilitate pe care o avem cu totii!