Single Blog

Dr. Ingrid Georgiana Gall

PHOTOREADING, PHOTOREADING, PHOTOREADING 🙂

Când ni se face liniște în cap și suntem prezenți la cât de extraordinari suntem avem un sentiment copleșitor de gratitudine.
Evident, acesta este legat de omul care a mijlocit procesul și, în același timp, nu este personal.

Împărtășesc cuvintele lui Ingrid din respect și pentru săbătorirea experienței ei. Este o experiență de recunoștință pe care eu însămi o trăiesc de peste 30 de ani pentru Werner Erhard (the Founder of EST) din momentul în care am devenit conștientă de viața mea și cine sunt participând în EST Taining; știu că nu este neaparat pentru el, omul, ci pentru toată viața mea eliberată de constrângeri.

Ingrid a scris:

Connie, ești un om extraordinar, îți mulțumesc că exiști și că te dăruiești lumii, am câstigat o mină de diamante din interacțiunea cu tine, sunt atât de pumped-up, plină de viață și energie cum nu-mi amintesc să fi fost în ultimii mulți ani! Îți mulțumesc din inimă că ești parte și cauză a metamorfozei mele și toată viața mea nu voi înceta să îți mulțumesc!

Trăiesc o mare recunoștință pentru ceea ce viața mi-a oferit prin întâlnirea cu tine (stiu că mă repet, dar vreau să fiu foarte clară :P).

Tocmai am fotocitit cartea “Fotocitirea” și încă simt conexiunile în capul meu formându-se! Mă minunez într-una! Am râs să mă prăpădesc pentru că……… ” I don’t listen, never have…”, știi tu…

Tot ce am aflat în cursul de PhotoReading îmi amintesc cu o claritate incredibilă, inclusiv informațiile de specialitate.
Posibilitățile sunt infinite acum, nu îmi mai este frică de niciun text!
Îti mulțumesc din inimă!

Connie ești o comoară, tre’ să te cunoască toată planeta!!!).

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

Din inimă,

Dr. Ingrid Georgiana Gall/Iași/Curs PhotoReading 20 & 21 Aprilie 2019

Comments (0)